Foto’s bewerken met PicMonkey

Foto's bewerken met PicMonkey

Op je telefoon heb je 101 apps om je foto’s mee te bewerken. Maar op je computer is altijd wat meer zoeken hè. Ik was al langer op zoek naar een programmaatje waarmee je net zo makkelijk als op je telefoon filters kunt toevoegen aan je foto’s. Of waarmee je het formaat even kunt bijsnijden. Of een cool effect kunt creëren. Ik heb er 1 gevonden hoor. En nog gratis ook! Meet PicMonkey.

Filters, lettertypes, kaders…

Fijn dat er toch zoveel mensen zijn die mooie dingen maken. Want PicMonkey is ook zo’n mooie tool. Je hoeft geen account aan te maken, maar je kunt meteen aan de slag. Upload een foto van je computer en bewerken maar. Leuke effecten genoeg! Kies een kaders, voeg een tekst toe en zet er een leuke illustratie bij in. Daarna hoef je je foto alleen nog maar even opnieuw op te slaan en klaar is kees.

De tool PicMonkey is gratis, maar je zult zien dat niet álle filters beschikbaar zijn in de gratis versie (maar wel al erg veel!). Als je er veel gebruik van gaat maken, kan je eventueel een betaald account aanmaken. Dan heb je nog veel meer opties. Succes!

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.