Flow book for paper lovers

Flow book for paper lovers

Weken heb ik erom heen gecirculeerd. Een stemmetje dat in m’n hoofd zei ‘nee, je hebt al papier, kaartjes en freubels genoeg in huis’. Nadat ik dan even in het Flow book for paper lovers gebladerd had, legde ik het dan toch weer in het schap. Maar toen was daar een zwak moment bij de Bruna. En voor ik het wist stond ik met het boek bij de kassa en uiteindelijk zat ik er glunderend mee thuis. Want ik word er gewoon heel blij van. Een boek vol mooie labels, papieren, stickers, enveloppen, kaarten, enz. En de eerste labels heb ik al gebruikt – dus daar praat ik m’n aankoop dan maar weer een beetje mee goed :)

Het Flow book voor paper lovers vind je in boekwinkels. Of bij Flow in de shop.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.