Eierdoosje met een verrassing

Eierdoosje met een verrassing

Tijdens mijn zoektocht naar een leuk kraamkado, viel mijn oog op dit eierdoosje met kleine babysokjes. Super leuk! Op de site van Izigifts staan trouwens nog meer stijlvolle baby kado’s. Maar het fijne van deze eierdoosjes vind ik eigenlijk dat je ze natuurlijk heel makkelijk zelf kunt maken.

Maak zelf zo’n leuk eierdoosje

Zelf gebruik ik altijd de eierdoosjes van de ‘blije kip‘ eieren. Dat leek mij een goed begin voor zo’n gezellig kado :-). En deze doosjes zijn er in verschillende kleuren, dus kun je even bekijken welke je het mooiste vindt. Het eierdoosje beplak je vervolgens met mooi papier, iets dat bijvoorbeeld goed past bij het kamertje. Vaak laat ik het logo van de ‘blije kip’ nog zichtbaar. Lintjes, knoopjes en andere versieringen hoeven natuurlijk niet te ontbreken. De sokjes kun je daarna overal scoren. Met een leuk labeltje/kaartje door de sluiting van het doosje geknoopt, is het doosje helemaal af!

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.