Een werkweek van 4 uur

Een werkweek van 4 uur

Hoewel ik het boek nog niet eens uit heb, ben ik al wel een ambassadeur van dit boek: Een werkweek van 4 uur. Niet dat ik er al veel van bak, want ik werk nog steeds meer dan 36 uur. Maar hé, ik ben er al wel door geïnspireerd. Want het helpt je wel om bewust te worden van je tijdsbesteding. We zijn zo gewend met z’n allen om hard te werken. Veel te werken. En te sparen voor.. ja waarvoor eigenlijk? Je pensioen? Wil je niet nu eigenlijk juist tijd besteden aan de dingen waar je echt enthousiast van wordt? Op reis gaan? Een hobby oppakken? En taal leren? Dit boek helpt je om daarbij stil te staan – en laat je vooral ook zien dat je ook met minder méér kunt. Als je je tijd maar iets slimmer besteedt.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.