Douchegordijn New York

Douchegordijn New York

In mijn ideale badkamer in mijn droomhuis heb ik natuurlijk geen douchegordijn. Maar beide heb ik nog niet, dus tot die tijd red ik het prima met onze compacte badkamer en bijbehorend douchegordijn. En ja, alle clichés zijn waar: een douchegordijn wappert soms en dat is irritant. Het is niet prettig als die aan je been blijft plakken als je de douche uitstapt. Maar in notime word je er handig mee en heb je daar bijna geen last meer van. Want belangrijker, er zit ook een groot voordeel aan het hebben van douchegordijn! Ze zijn namelijk hartstikke leuk, tenminste… als je goed genoeg zoekt. Want tuurlijk zie je ook vaak saaie douchegordijnen, maar dat hoeft niet. Je kunt je badkamer ook aankleden met een leuk vrolijke douchegordijn. Meteen je badkamer een beetje gepimpt.

Om de zoveel tijd koop ik weer eens een nieuw douchegordijn, vaak uit de Home collectie van H&M. En dit keer ga ik voor… New York. Terwijl ik onder de douche sta kan ik meteen nog even de kaart van Manhattan bekijken en mooie herinneringen ophalen aan de stad waar we 2 jaar geleden verliefd op zijn geworden.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.