DIY: vrolijke slinger

DIY: vrolijke slinger

Bij tijdschriften zitten regelmatig leuke vellen hobbypapier. Bijvoorbeeld bij de flow. Maar laatst ook bij de 101Woonideeën. Vaak is het een reden om een blad wel te kopen. Maar doe je er uiteindelijk niets mee. Toch jammer. Want je kan je huis er leuk mee opvrolijken.

Zo kwam ik op pinterest een leuke DIY slinger van hartjes tegen. Dit inspireerde mij tot het maken van een iets vrolijker variant. Namelijk eentje die ik op kan hangen nadat ik bevallen ben (mijn vriend en ik krijgen binnenkort een dochter).

Het enige dat je nodig hebt voor de slinger is het volgende:

  • een touw of een leuk lint
  • papier om hartjes uit te knippen
  • een perforator
  • een schaar

Ik heb zelf een mal gemaakt voor de hartjes. Vervolgens heb ik deze overgetrokken op het papier en alle hartjes uitgeknipt. Dan maak je met de perforator gaatjes in alle hartjes en rijg je ze aan het touw of lint.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.