DIY kussen van een oude trui

DIY kussen van een oude trui

Ik was laatst bezig met het opschonen van mijn kledingkast. Toen ik het stapeltje kleding bekeek dat ik niet meer aan had, kwam ik op een idee. Er zat namelijk een oversized gebreide trui tussen. Eigenlijk toch wel zonde om weg te doen. Ik heb er toen een kussen van gemaakt. Super leuk en maar een half uurtje werk!

1.. Draai de trui binnenstebuiten.
2. Naai een rechte lijn onder de ‘oksels’. Zorg wel dat je een recht stuk neemt. Doe dit ook aan de onderkant. Maar laat daar een klein stukje open.
3. Knip de rest van de trui af en draai de trui weer terug.
4. Stop nu de vulling in het kussen.
5. De kleine opening naai je dicht. Dat is het makkelijkst met de hand.
6. Voor de finishing touch heb ik nog twee stofknopen aan het kussen gezet. Maar dat hoeft natuurlijk niet.

Het resultaat? Een gebreid kussen, zonder te breien!

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.