DIY kerstlichtjes

DIY kerstlichtjes

Hoera, we hebben een gastblogger! Wendy gaat af en toe meeschrijven op onze site. En vandaag haar allereerste blog. Binnenkort hoor en lees je meer over wie ze is en wat ze doet, maar we wilden graag deze leuke kerst DIY alvast met jullie delen.

***

Het is bijna kerst! Voor mij een heel goed excuus om ongegeneerd te freubelen. Dit jaar organiseer ik voor twee (!) families tegelijk een kerstbrunch. Tijd om mijn kookkunsten te laten zien. Maar nog leuker… mijn stylingkunsten. Ik ben een paar weken geleden al begonnen om het menu samen te stellen en om inspiratie beelden voor de styling te verzamelen.

Kerstlichtjes voor op tafel

Vandaag wil ik een leuke DIY met jullie delen. Het maken van schattige kerstlichtjes. Heel makkelijk, niet duur, en met een mooi eindresultaat. Dit heb je nodig:

  • glazen potjes
  • glasstiften zilver en goud (te koop bij de HEMA)
  • waxinelichtjes

Met de stiften kun je van alles maken. Ik heb ervoor gekozen om sneeuwvlokjes te tekenen op de glazen potjes gecombineerd met de tekst ‘fijne kerst’ in verschillende talen. Maar je kan natuurlijk ook sterretjes, kerstboompjes, kerstballen of sneeuwpoppen tekenen. Wat je wilt!

Nog meer inspiratie?

Kijk op het Kerst Pinterest bord van Gewoon Leuker voor nog meer leuke kerstlichtjes en DIY’s.

 

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.