Discovered: marktplaats voor wereldse producten

Discovered: marktplaats voor wereldse producten

Als je op reis bent, vind je de leukste spullen en souvenirs vaak bij die kleine, lokale, ambachtelijke winkels. En bij de kunstenaars zelf. Daarvoor moet je wel net iets verder kijken dan de standaard toeristische straatjes. Maar waarom halen we die kleine kunstenaars en shops niet dichterbij? Dat dacht Discovered ook. Want hoe leuk zou het zijn als jij thuis vanaf de bank ook van die leuke spulletjes kunt kopen? En dat die kleine lokale ondernemer nog net iets meer verdiend aan zijn werk?

Direct contact met een lokale ondernemer

Voor kleine ondernemers is Discovered een plek waar ze rechtstreeks met internationale klanten contact hebben. Dat scheelt ze veel kosten, omdat ze geen dure tussenpersonen hoeven te betalen. En als koper is het natuurlijk extra leuk als je direct kan schakelen met de maker. Bijvoorbeeld als je die leuke tas het liefst in een andere kleur wilt :)

Online neuzen op Discovered

Discovered bestaat nog niet zo lang, dus het aanbod zal alleen maar groeien. Het is leuk om al eens lekker te neuzen tussen al die kleurige, wereldse spullen. Een theepot uit India, een tas uit Marokko of een ring uit Mexico. Je weet zeker dat je hier iets bijzonders vindt. Denk er wel aan dat je rekening houdt met ongeveer 2 weken levertijd, want het pakketje wordt daadwerkelijk vanuit Afrika, Azië of waar dan ook naar je opgestuurd.

Win een Giftcard + notitieboekje uit India

Als kennismaking met Discovered mogen we een giftcard van € 10,- cadeau geven, aan 1 van jullie. En je krijgt er een notitieboekje uit India bij.
Helaas kan je niet meer meedoen. Gefeliciteerd Moniek, jij wint deze leuke prijs!

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.