De leukste spreuken

De leukste spreuken

Weet je nog, die tegeltjes waar ik nog niet zo lang geleden over schreef? Je kunt helemaal zelf zo’n leuk ouderwets tegeltje maken. Met je eigen spreuk, of een bestaande. Want het is vermakelijk om te neuzen tussen al die spreuken die al bedacht zijn. En dat vinden veel mensen, want op de Facebookpagina van Tegeltjeswijsheid heeft zich inmiddels een community van bijna 65.000 fans gevormd! Op Facebook worden actief spreuken gedeeld en bedacht. Die zijn nu verzameld in dit grappige boekje.

Een boekje met de leukste spreuken

De Facebookpagina van Tegeltjeswijsheid is eigenlijk de bron van dit boekje. Want al die fans liken en delen spreuken én ze doen zelf leuke suggesties. En zoals ze zelf zeggen: ‘Sommige spreuken zijn zo leuk dat ze een groter publiek verdienen’. Daarom zijn ze verzameld in dit boekje van Tegeltjeswijsheid. Het is een compact vierkant boekje, dat gewoon leuk is om even door te bladeren. Of om cadeau te geven natuurlijk. Een glimlach gegarandeerd!

Win 1 van de 3 boeken

Leuk voor Sinterklaas en Kerst, of gewoon voor jezelf :) Namens Tegeltjeswijsheid mochten we 3 lezers blij maken met zo’n leuk boekje. Gefeliciteerd Frans, Anne en Maayke, jullie winnen alledrie een exemplaar. Helaas kan je dus niet meer meedoen aan deze actie.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.