Dadels in de smoothie

Dadels in de smoothie

Ik heb nu een paar weken een beugel. Alleen moet ik die uitdoen als ik ga eten. Maar daardoor eet ik dus minder tussendoortjes, omdat ik geen zin heb om elke keer de beugel eruit te halen. Niet erg –  daar wen je snel aan. Alleen probeer ik mijn ontbijt en lunch wel extra vullend te maken. Zodat ik ook minder trek heb aan die tussendoortjes. Dus naast m’n 2 broodjes bij de lunch, tik ik nu regelmatig ook een smoothie weg. Yumm!

Experimenteren met dadels

Om een smoothie wat zoeter (want ik ben dol op zoet!) te maken gebruik ik vaak banaan. Maar ik heb nu ook dadels ontdekt. En die gaan dus ook prima in een smoothie! Nu ben ik echt geen kenner dus ik probeer gewoon altijd maar iets. Deze week bijvoorbeeld een mix van dadels, banaan, avocado, muntblaadjes en vruchtensap om het iets dunner te maken (gewoon uit pak). Maar al speurend op Google kom ik nog wel meer smoothies tegen die ik nog wil proberen. Deze bijvoorbeeld, met spinazie erbij.

Als jij nog een lekkere smoothie kent, tips zijn welkom!

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.