Crackers met rozemarijn

Crackers met rozemarijn

Ga ik nu echt over crackers schrijven? Ja, ik doe het gewoon :) Want dit is mijn ontdekking van deze week. Hoewel, eigenlijk gaan de credits hiervoor naar mijn moeder. Maar ik ben gewoon verslingerd. Dus als je nog naar de supermarkt gaat, scoor even een pakje van deze crackers.

Gezouten crackers met rozemarijn

Wat er zo  bijzonder aan deze crackers is? Ze zijn superdun, dus extra licht en knapperig. Zelfs al doe je er geen beleg op, dan zijn ze al lekker. Want er zit zout op en rozemarijn. Echt een lekkere combi. Maar met een beetje spread, salade of kaas bijvoorbeeld zijn ze ook super. En je denkt misschien dit moeten wel exotische crackers zijn dan, maar nee hoor. Ze zijn gewoon van Wasa en verkrijgbaar bij de supermarkt!

1 Reactie
Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.