Colsjaal

Colsjaal

Ben jij ook verslingerd aan de colsjaal? Vooral thuis draag ik bijna permanent een colsjaal deze maanden. En niet omdat ze nou zo goed passen bij mijn outfit, sterker nog soms slaan ze als een tang op een varken bij wat ik aan heb :) Maar het is zo lekker warm! En voor mij als koukleum daarom ideaal. Je trekt ze over je hoofd en je hebt er meteen warmte van. En als je een spannende film of serie aan het kijken bent kan je er ook prima even in wegduiken. Mooie bijkomstigheid!

Colsjaal voor elk seizoen

Waar ik wel blij mee ben is dat de colsjaal gewoon nog even blijft. Alleen de stofjes veranderen straks in het voorjaar. Kijk bijvoorbeeld maar eens in de uitgebreide collectie colsjaals van BouFFante.nl. Niet alleen dikke gebreide sjaals, maar ook al veel fijne luchtige, kleurige sjaals.  Sommige langer, die kan je vaker omslaan. Maar prima om je outfit mee compleet te maken. Ook als het zonnetje straks weer écht gaat schijnen!

Win een colsjaal

Kan jij  nog wel een sjaal gebruiken? Misschien heb jij dan geluk, want we mogen er eentje weggeven (t.w.v. € 20,-) van BouFFante.nl.
Helaas, je kunt niet meer meedoen. We hebben Wieneke blij kunnen maken met deze leuke prijs! 

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.