
Goed, het eerste (vr)eetfestijn is achter de rug. Met Kerst gaat het natuurlijk meestal om de grote gerechten, veel gangen en complete maaltijden. Maar Oud & Nieuw komt er ook aan en dan ga je toch meestal voor de hapjes op tafel ’s avonds, aangezien je al bomvol zit van al die oliebollen overdag Dit hapje is lekker makkelijk, origineel en past prima bij de rest van de kleine hapjes op Oudjaarsavond: een spiesje van chorizo, geitenkaas en een olijfje. Even kijken naar het plaatje en je ziet hoe het moet. Ook lekker met een drupje honing er overheen, denk ik.
Nice article, It was helpful.
Hello there, just became alert to your blog through Google, and found that it is truly informative. I抦 going to watch out for brussels. I will be grateful if you continue this in future. Numerous people will be benefited from your writing. Cheers!
Attractive part of content. I just stumbled upon your site and in accession capital to claim that I acquire actually loved account your weblog posts. Any way I’ll be subscribing in your feeds or even I fulfillment you access constantly rapidly.|
Great – I should definitely pronounce, impressed with your site. I had no trouble navigating through all tabs as well as related information ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it at all. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, web site theme . a tones way for your client to communicate. Nice task..