Chocoladeletter of een iPad?

Chocoladeletter of een iPad?

Hij is er weer, Sinterklaas! Nog steeds gewoon het leukste feest van het jaar wat mij betreft. Al een paar jaar heb ik zelf hulppiet mogen spelen en ik vind het zo speciaal dat jong en oud meedoet. Dat ze naar je roepen en zwaaien als je je pietenpak aantrekt. Dat iedereen Sinterklaas gewoon met ‘u’ aanspreekt. En… het blijft natuurlijk het allerbeste excuus om chocola eten. Want euh.. we kunnen Sinterklaas nou eenmaal niet met al die chocoladeletters laten zitten, toch? :)

Een chocoladeletter of toch een iPad?

Al weken loop ik dapper met een boog om die schappen chocoladeletters heen te lopen in de winkel, maar uiteindelijk ontkom ik er natuurlijk niet aan. En zit ik straks in december ook gewoon aan mijn eigen “I-tje” te peuzelen. Maar wil je eens wat anders cadeau geven dan die letter, dan moet je eens neuzen in de chocoladefiguren bij Jamin. Vooral ook doen als je een lootje hebt getrokken met een te ambitieus verlanglijstje. Want dan geef je toch gewoon een iPad of iPhone cadeau? Of een laptop? En voor de dames zijn er gewoon pumps en handtassen. En speciaal voor de mannen zelfs bierflesjes van chocola. Lekker én origineel!
Speciaal voor de liefhebber: t/m 5 december krijg je 5% korting op het hele assortiment van Jamin, met de kortingscode: GEWOONLEUKER5 

Win 1 kilo chocolade

Lees je het goed? Ja, je leest het goed! Omdat het bijna Sinterklaas is mochten we een lezer blij maken met 1 kilo chocola. Loopt het water jou al in de mond?

We hebben Ratna blij mogen maken met deze gave prijs (die we graag zelf hadden gehouden :)). Je kunt dus helaas niet meer meedoen… 

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.