Borduren op je muur

Borduren op je muur

Het is misschien niet het meest voor de hand liggende, maar toen ik dit borduurwerkje op de muur zag, was ik verkocht. Tijd om zelf eens te borduren! Het is origineel en heel makkelijk te maken. Ik ben inmiddels een roos en een uil rijker op mijn muur!

Hoe ga je te werk?

Je koopt een sjabloon (plastic vel waar kruisjes uit zijn gesneden, op A4 of A3 formaat) en zoekt een borduurpatroon uit dat je graag op je muur wilt schilderen. Het is een kwestie van heel licht kruisjes tekenen op je muur, waarbij je het slabloon iedere keer netjes verplaatst naar de volgende set kruisjes. Daarna verf je de kruissteek over met mooie kleuren acrylverf. Het effect is juist leuker als je dit niet te netjes doet (voor sommigen een verademing, voor mij was dit best een uitdaging). Een uitgebreidere beschrijving vind je op de site van Eline Pellinkhof.

4 Reacties
  1. Your place is valueble for me. Thanks!…

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.