Boerderijlodges van Droste’s

Boerderijlodges van Droste's

Had ik al verteld dat Twente ontzettend veel mooie plekjes heeft? :) Als je hier vaker rondneust, weet je dat ik gek ben op het ontdekken van het mooie Twentse landschap en de leuke adresjes die je hier her en der kunt vinden. Maar voor dit adres, Droste’s, hoef ik niet lang te zoeken. Ik ben er namelijk niet ver vandaan opgegroeid. De herberg van Droste’s ligt verscholen in het Twentse landschap en heeft ontzettend veel te bieden. Je kunt er bijvoorbeeld heerlijk eten, want er wordt gekookt met lokale producten uit het seizoen. Je kunt er ook overnachten, vergaderen, borrelen en zelfs met een groep een trekkerrit maken. Hoe leuk is dat!

Boerderijlodges

Naast de kamers die de herberg zelf biedt, heeft Droste’s ook prachtige boerderijlodges op de mooiste plekjes van Twente. Dit zijn vakantieverblijven op bestaande boerenerven in vrijgekomen schuren of gedeeltes van boerderijen. De boerderijlodges bevinden zich allemaal op een paar kilometer afstand van de herberg en zijn geschikt voor met z’n tweeën of met het gezin. En dat zijn dus niet zomaar vakantiehuisjes, want elke lodge beschikt over een tweepersoonsbed, een bedstede, een badkamer met moderne stortdouche en een vrijstaand bad (vaak met whirpool), een goed uitgeruste keuken en een zithoek met kachel. Klinkt helemaal niet verkeerd, toch?

Winnen!

En wat ook helemaal niet verkeerd klinkt, of zeg maar gewoon geweldig: wij mogen een weekend in zo’n boerderijlodge weggeven! Woehoe! Het gaat om een boerderijlodge geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen, locatie en data naar keuze en beschikbaarheid. Wat een toffe prijs!

Helaas, je kunt niet meer meedoen. Miranda heeft deze supercoole prijs gewonnen, gefeliciteerd!

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.