Binnenkijken bij bn’ers

Binnenkijken bij bn'ers

Ik vind het altijd leuk om even binnen te gluren bij anderen. Als het donker is en je nog buiten wandelt bijvoorbeeld, dan vind ik het toch jammer als de gordijnen al dicht zijn. Want het is gewoon leuk om te zien hoe andere wonen. Hoe het huis is ingericht. Wat ze aan de muur hebben hangen. En ik ben niet de enige geloof ik, want regelmatig zie je in de woonbladen de rubrieken ‘even binnenkijken’. Toevallig stuitte ik op de site Woonstijl, een woonsite met veel inspiratie, thuisideeën én binnenkijkers. ‘Gewone’ binnenkijkers (ook leuk) en een paar binnenkijkers bij bekende nederlanders. Toch leuk om even te neuzen. Bijvoorbeeld bij Annette Gerritsen, Marit van Bohemen en Fatima Moreira de Melo. En toegegeven, dat ziet er best gezellig uit!

 

 

 

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.