Bierviltjes bedrukken

Bierviltjes bedrukken

Na moederdag is het straks weer de beurt voor de vaders, om in het zonnetje gezet te worden. Maar toch is het altijd moeilijker om voor mannen een origineel cadeautje te vinden dan voor vrouwen, vind je niet? Maar zo gauw je aansluit bij thema’s als gadgets, auto’s en bier zit je al snel goed toch :) En hoe trots is een man als hij zijn eigen bierviltjes heeft? Bij Webprint kan je die gewoon laten drukken. Bijvoorbeeld met een leuke foto van jullie samen, van de kids of… van z’n droomauto. Je kan kiezen uit verschillende sjablonen voor de bierviltjes, of je maakt gewoon zelf een volledig nieuw ontwerp. Ook leuk voor andere gelegenheden trouwens, bruiloft, vrijgezellenfeestje, verjaardag. Origineel cadeautje!

Winactie!
Speciaal voor Vaderdag mogen we 3 tegoedcodes van € 20,- weggeven die je vrij kunt besteden bij Webprint. Bijvoorbeeld voor van die leuke bierviltjes dus!
De winnaars zijn bekend, je kunt dus helaas niet meer meedoen. Gefeliciteerd Laura, Chantal en Elsbeth, veel plezier met jullie prijs! 

 

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.