Bessen plukken bij de Greftenhoeve

Bessen plukken bij de Greftenhoeve

Soms heb je dat hè, dat je al 100 keer langs een bepaalde plek bent gereden en opeens denkt: hej, dit is gewoon eigenlijk heel mooi hier! Dat had ik dus met de Greftenhoeve in Vriezenveen. Daar ben ik al talloze keren langs gereden omdat daar familie in de buurt woont, maar afgelopen week ben ik er voor het eerst eens even gestopt. En dat ga ik zeker vaker doen, want wát een leuk adresje is dat! De Greftenhoeve is een blauwe bessenkwekerij waar je zelf kunt plukken! Er worden trouwens ook bramen, rode en zwarte bessen en kruisbessen verbouwd. Dat zelf plukken een succes was, had ik al verwacht aangezien de kids het ook al zo leuk vonden om aardbeien te plukken, maar toen ik hier op een zonnige woensdagochtend in het land bessen stond te plukken waande ik me echt even in een zonnig vakantieland. Als je emmertje vol is, zoek je een plekje op het gezellige boerenerf met superleuke zitjes, neem je wat lekkers en kun je snuffelen in het knusse winkeltje met Twentse streekproducten. Hier kun je trouwens ook bessen kopen, als je geen zin hebt om zelf te plukken, en allerlei heerlijkheden gemaakt van die supergezonde blauwe bessen. Fijn adresje voor op je lijstje! Je kunt de hele maand september nog bessen plukken.

1 Reactie
  1. Yet somehow water bathrooms really utilised by individuals with aerobic exercise issues, or to good BP. Infants also which are want to visit of the usb ports. Try taking a little crucial tips similarly to

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.