Baby aan tafel met Newborn Set

Baby aan tafel met Newborn Set

Alle mama’s met jonge kindjes weten dat het af en toe lastig is om je baby ergens ‘te laten’ als je zelf even wat moet doen. De box is niet altijd even gezellig en op een kleedje zijn ze het ook nog wel eens zat. Terwijl het toch handig is om gewoon even te kunnen koken, wassen of eten hè. Toen ik zwanger was van Guusje, zag ik dat Stokke een handig babyzitje heeft ontwikkeld voor op de Tripp Trapp: de Newborn Set. Het leek me echt ideaal, want ik zag het gehannes met een wipstoel op tafel tijdens het eten bijvoorbeeld alweer helemaal voor me. En zo handig als ik dacht, is het ook echt. Ik schuif Guusje gewoon aan tafel tijdens het eten (of bij mij aan het aanrecht tijdens het koken, naast de bank als er visite is, noem maar op), zo zit ze er ook lekker bij en dat is een stuk gezelliger voor iedereen. Ook handig straks als ze gaat eten, want hapjes voeren gaat ook een stuk makkelijker op deze hoogte. Ik kan ‘m jonge mama’s dus echt aanbevelen :) en vond de Newborn Set nu ook nog eens heel voordelig bij de webshop van het Babyhuys.

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.