App: 365 Happy Days

App: 365 Happy Days

De app 365 Happy Days heb ik al een tijdje op m’n iPhone staan. En hoewel ik eigenlijk vind dat ik te vaak push-meldingen krijg van allerlei apps, vind ik de push-meldingen van 365 Happy Days meestal een prima onderbreking.

Happy quotes op je iPhone

*pling* meestal als ik dan kijk is er ‘breaking news’ van een nieuwsapp. Maar gelukkig worden die afgewisseld met een leuke quote vanuit de 365 Happy Days app. Een simpel zinnetje  of een grappige quote (wel in het Engels) van inspirerende mensen. Van moeder Theresa tot Ellen DeGeneres. Je stelt zelf in hoe vaak je een melding wilt ontvangen, elke dag, elke week of 1x in de maand.

De Happy Days app is er alleen voor iPhone, hier gratis te downloaden.
Misschien hebben de Android-gebruikers een tip voor een vergelijkbare app?

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.