Jumpsuit van Apenkopje

Jumpsuit van Apenkopje

Als je net moeder bent dan wil je natuurlijk dat je baby er helemaal hipperdepip bij ligt. En ja als dat betekent dat dat is in een heel schattig maar knetterstug spijkerjurkje, dan doe je dat. Of zo’n stoere skinny jeans voor een baby van drie maanden oud, moet kunnen natuurlijk. Deed ik ook allemaal bij mijn oudste. Met een beetje schuldgevoel toch wel, want ik zag op een gegeven moment toch ook wel in dat een skinny misschien niet zo comfy is als je drie maanden oud bent, met ook nog zo’n pamperkont erin :) Inmiddels doe ik het niet meer en ben ik voor de jongste, nu acht maanden, vooral op zoek naar lekker zachte kleertjes. Want zolang ze nog niet loopt, zit dat toch het fijnst.

Gave jumpsuit van Apenkopje

Bij de leuke webshop Apenkopje hebben ze dat ook begrepen. Daar vind je supergave jumpsuits (dus toch nog hipperdepip!) van heerlijk zacht biologisch katoen. In zo’n boxpakje is het natuurlijk heerlijk spelen, kruipen en slapen en ook handig tijdens het verschonen door de drukknoopjes bij de beentjes. Deze stoere kroko (waarvan de staart op de achterkant staat) is erg gaaf, maar er zijn nog meer leuke prints zoals een vrolijke eend of een guitige aap. Tof voor jongens maar zeker ook voor meisjes. Lief!

Jumpsuit winnen!

Ook heel lief: wij mogen namens Apenkopje zo’n toffe jumpsuit van het merk Toby Tiger weggeven! Je kunt helaas niet meer meedoen, we hebben Marijn blij gemaakt met deze leuke prijs. En heb je nou wel meegedaan maar niet gewonnen? Dan ontvang je deze week per mail een kortingscode waarmee je 10% korting krijgt op de gehele collectie (muv de sale), als troostprijsje! Yay!

 

1 Reactie
Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.